Novatronic izlagao na sajmu Bus Expo u Mađarskoj

Nt Photo

Kompanija Novatronic je uspešno učestvovala na ovogodišnjem sajmu Bus Expo koji se održao u Sambeku, u blizini Budimpešte. Bus Expo je vodeća manifestacija posvećena vozilima javnog prevoza u Centralnoj Evropi. Sa svojim programom i posebnim jednodnevnim formatom Bus Expo je naročito kreiran kako bi zadovoljio zahteve svojih posetilaca i izlagača. Na ovaj način je pružena prilika izlagačima da izgrade i ojačaju poslovne veze sa svojim korisnicina i profesionalcima iz sfere javnog prevoza. Manifestacija je podeljena na nekoliko tematskih oblasti: vozila, komponente, tehnologije, maziva i prateća IT rešenja.

Na ovogodišnjem Bus Expo-u, Novatronic je učestvovao u saradnji sa kompanijom New Line Kft. iz Budimpešte. Predstavljeni su uređaji iz proizvodnog programa Novatronica: LED pokazivači destinacije, stanični displeji u gray scale tehnologiji i 29“ multimedijalni monitori za obaveštavanje putnika u vozilima.

Za nas, BUS Expo je protekao izuzetno uspešno. Broj posetilaca, poslovnih kontakata i pokazano interesovanje za naše proizvode čine ovaj događaj izuzetno uspešnim.

Hvala što ste nas posetili.

Photo credit: busexpo.hu